Herbalife Ontbijt Programma

Wist je dat…

 • … als je het ontbijt overslaat, je eetpatroon gedurende de dag verstoord raakt waardoor je later op de ochtend kan gaan snoepen of snacken?
 • … als je het ontbijt overslaat, je lichaam niet goed kan functioneren? Je krijgt in de loop van de dag last van futloosheid en concentratiestoornissen.
 • … diverse onderzoeken hebben aangetoond dat een goed ontbijt het beste is om de dag mee te beginnen als je wilt afvallen en op gewicht wilt blijven ?
 • … een uitgebalanceerd ontbijt de spijsvertering op gang brengt en daardoor de stoelgang stimuleert?
 • … je lichaam 1 liter vocht gebruikt tijdens de nacht door transpireren en ademen? Daarnaast gebruikt je lichaam reserves van de vorige dag om zichzelf te herstellen. Je lichaam wordt daarom ‘s ochtends ‘leeg’ wakker en vraagt om nieuwe energie.
 • … als je lichaam na een nacht slapen geen nieuwe energie binnenkrijgt, het automatisch overschakelt op een tragere verbranding? Alles wat je daarna eet, wordt niet meer snel verbrand. De overtollige energie wordt dan opgeslagen in lichaamsvet.

In de ochtend veroorzaken enkelvoudige suikers (bv. brood, suiker, gezoete ontbijtgranen, zoet beleg, crackers, etc.) een onmiddellijke stijging in de bloedsuikerspiegel, die boven de normale waarden uitstijgt. Hierdoor komt er meer insuline vrij met als gevolg een daling in de bloedsuikerspiegel onder het normale niveau. De insuline verwijdert de suiker uit het bloed door het overschot te veranderen in vet.

De gevolgen daarvan zijn:
– opslag van vet;
– een verlaagde bloedsuikerspiegel;
– het verlangen naar meer koolhydraten.

Het lichaam is uit balans!
Dit patroon herhaalt zich 2 á 3 keer per dag: een vicieuze cirkel.

Een slecht voedingspatroon kan leiden tot een hoge bloeddruk, overgewicht en diabetes type 2.

Een ideaal ontbijt voorziet het lichaam van alle vitale voedingsstoffen en energie. Hierdoor blijft de bloedsuikerspiegel en het insulineniveau binnen de normale waarden. Dit helpt gedurende de dag het verlangen naar koolhydraatrijke voeding te vermijden.

Op deze manier blijft de eetlust onder controle en verdwijnen de hongeraanvallen voor enkelvoudige suikers (zoals snacks, koek, chocolade, gebak, junkfood, frisdrank, etc.) Het lichaam blijft in balans en gebruikt zijn eigen opgeslagen vet voor meer energie.

Wat ik voor u kan betekenen

Voedingsadvies

Aan de hand van de fitcheck en uw leefpatroon kunnen wij een bijpassend voedingsadvies geven. Herbalife zal een deel uit maken van het voedingsprogramma.

Er zijn verschillende doelen mee te behalen. Of het nu voor afslanken, fitter worden, aankomen of een gezond ontbijt is. Met behulp van de gezonde voeding van Herbalife, goede tussendoortjes en gezonde maaltijden is er heel veel haalbaar.

Word de betere versie van uw zelf.

Fitcheck

Een fitcheck op de Tanita weegschaal.

Specificaties:

 • Gewicht in KG
 • Lichaamsvet in %
 • Spiermassa index
 • Spierkwaliteit
 • Fysieke gesteldheid
 • Index voor visceraal vet
 • Totaal lichaamswater
 • Botmassa in KG
 • Metabole leeftijd
 • BMI
 • BMR

Coaching

Persoonlijke ondersteuning bij uw nieuwe leefstijl, zodat oude patronen doorbreekt worden. De ondersteuning is gericht op meten en wegen van uw lichaam, het doorspreken van uitkomsten, en dingen waar u tegenaan loopt in uw nieuwe leefstijl.

Iedereen ervaart dat op zijn eigen manier en heeft dus ook andere coaching nodig.
De ene persoon heeft misschien meer behoefte aan iedere week wegen, of iemand anders juist wat minder en meer Whatsapp contact. Dat kan dus per persoon heel erg verschillen en wij gaan samen kijken wat het beste helpt voor u.

Wat is het ideale ontbijt programma?

Formule 1 voedingsshake, Aloë siroop en kruidendrank.

Eigenschappen:

Formule 1 voedingsshake:
-Weinig calorieën
-Cellulaire voeding, dus binnen 20 minuten opgenomen.
-Deze speciaal geformuleerde samenstelling, gecreëerd m.b.v. geavanceerde voedingsmiddelentechnologie, bevat makkelijk opneembare, hoge kwaliteit sojaproteïne, koolhydraten, vitaminen, mineralen en voedingsvezels.

Aloë siroop:
-100 voedingsstoffen waarvan 70 voor de spijsvertering
-Ontstekingsremmend
-Reinigt de darmen, voedingsstoffen worden beter opgenomen
-Helpt voeding te verteren
Verbetert de stoelgang

Thermojetics Kruidendrank:
-Reinigt en helpt afvalstoffen afvoeren
-Vet wordt beter verbrand
-Geeft meer energie door Guarana